28-11-08

Crosscup Roeselare

Zondag is er de crosscup manche in Roeselare. Een organisatie van de atletiekvereniging waarbij ik aangesloten ben. Daarbovenop komt nog eens dat het een ware thuisloop is. Dus kan ik eens aan vrienden/familie/collega's/... tonen wat ik allemaal kan.

Het is reeds voor de dertiende maal op rij dat ik aan deze wedstrijd deelneem, en elk jaar opnieuw is dit een hoogdag! Vb: vorig jaar kon ik er me selecteren voor het EK voor beloften, 2 weken later in Toro (ES). Ook dit jaar is het terug de kwalificatiewedstrijd. Maar nu ben ik senior i.p.v. belofte, wat de kansen verkleint. Sowieso heb ik niet zo héél veel verwachtingen van deze wedstrijd want een lichte verkoudheid verstoorde mijn voorbereiding toch ietwat. Maarja, deze wedstrijd kunnen we niet links laten liggen, hé.

Woensdag heb ik eens losgelopen op het parcours. Er is al veel neerslag geweest in de laatste week, dus ik vreesde al voor de ergste moddersloop ooit. Maar mijn verbazing was groot op een behoorlijk droog parcours te lopen. De strakke wind zorgt ervoor dat het water opdroogt. Hopelijk blijft het zondag droog, alhoewel de weerberichten een herhaling van vorige week zondag berichten. Voor de atleten en supporters hoop ik van niet.

Allez, bij deze een oproep om massaal af te komen naar Schiervelde om te supporteren!

12:32 Gepost door Dries D | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.