12-05-09

3000m Lisse

Zaterdag liep ik in Lisse een 3000m. Er werd snel gestart. Een doorkomst van 63 sec. na 400m. Maar ik had geen problemen met het hoge starttempo. Die problemen kwamen pas later. De snelle start gevolgd door een onregelmatig tempo zorgde ervoor dat ik moest lossen van de kopgroep. De achterstand liep vlug op, mede dankzij de strakke wind. Zo kwam ik als 9de aan in 8:41.80 net na Maarten Mortelmans. Geen schitterende chrono. Dieter Vanstreels won de wedstrijd in 8:20. 

Momenteel zit ik in Luxemburg-stad voor een cursus. Het is hier aangenaam om 's avonds de trainingen af te werken. In het woud ten Noordoosten van de stad, langs de route d'Echternach, kan je prachtige duurlopen en/of andere trainingen doen.

Zondag staat er terug een wedstrijd op het programma, de Beker van Vlaanderen oftewel de Interclub. Ik moet me klaarmaken voor een discipline van 800m tot en met 5000m. Dat is dus behoorlijk uitgebreid Knipogen, maar geen probleem....  . Voor  die wedstrijd moeten we met de club ons verplaatsen naar Aalter.

11:30 Gepost door Dries D | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.