05-03-10

Crosscup Dour

Het stormweer was heer en meester over de gemeente Dour. Maar de veldlopers laten zich niet kennen. Ook al moeten we over weggewaaide dranghekkens lopen (vooral tijdens de korte cross en de dames).
Na de opwarming vlug veranderen naar wedstrijdkledij en daar is het startschot al. Maar na de eerste pas voelde ik plots pijn in de kniëen. Een knarsende pijn die het niet toeliet om door te lopen. Het woord 'opgeven' zat toch wel in mijn gedachten: Je weet nooit dat het een blessure is die erger wordt als je blijft doorzetten. Na 1,5 ronde begon de pijn te minderen en na 2 toeren voelde ik er niets meer van. Waarschijnlijk is de ijskoude regen de oorzaak. Nochtans waren de benen en kniëen goed ingesmeerd met naqi. Maar omdat het na 2 toeren toch beter ging, was het tijd om geleidelijk aan wat te versnellen. Daar waren slechts nog 3 toeren de kans voor want door het slechte weer werd de wedstrijd een ronde ingekort. Uiteindelijk heb ik nog enkele atleten kunnen inhalen om op de 30ste plaats te eindigen.
Vandaag, bijna een week later en na veel voor de infraroodlamp en houtkachel gezeten te hebben, voel ik bij het buigen en strekken nog een lichte pijn, dus is het nog niet helemaal in orde.

15:40 Gepost door Dries D | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.