21-12-10

Laatste wedstrijden

Deze week heb ik twee wedstrijden meegedaan. Het is ideaal om nog wat ritme op te doen, want met de slechte weersomstandigheden was van snelheid nog niet veel in huis gekomen na de Crosscup van Roeselare.
Woensdag was er het militair kampioenschap veldlopen in Schaffen. Daar voelde ik het snelheidstekort enorm. Bij de minste" versnelling had ik het moeilijk en was het harken om mee te kunnen. Ik werd er uiteindelijk vijfde na winnaar Benjamin Barbier, Maarten Van Steen, Tim Stessens en Gino Van Geyte. Een teleurstellend resultaat als je weet dat Tim en Gino aan het bekomen zijn van hun marathonavonturen in Brussel/Eindhoven en Athene.
Zondag heb ik dan deelgenomen aan de kerstcorrida van Deerlijk. 's Middags was het weer verbeterd en maakte de click om toch deel te nemen ondanks het slechte weer. Maar als we naar ginder reden begon het terug hevig te sneeuwen en het stopte niet. Het zorgde ervoor dat de ondergrond van de omloop er natuurlijk héél erg slecht bij lag, maar lopen lukte nog wel. Van bij de start waren we met twee weg. Stijn Fincioen en mezelf. Ik had al vlug door dat Stijn er conditioneel beter bij zat dan mezelf. Maar ik kon toch nog enkele kilometers bij hem blijven omdat ik iets behendiger was in het lopen op de slechte ondergrond. De conditionele factor heeft het toch duidelijk overwonnen. De derde in de wedstrijd was Francies Van Steenbrugghe.

Volgend weekend zou ik graag nog een wedstrijd lopen, maar waar en wanneer zien we nog wel.

 

16:36 Gepost door Dries D | Commentaren (0)

De commentaren zijn gesloten.